Synshaller i Aabenraa gør din bil sikker på vejene

23 februar 2020
Anders Lundtang Hansen
Synshaller i Aabenraa gør din bil sikker på vejene

Hvis man holder til i det sønderjyske, så er det blandt andet synshaller i Aabenraa, hvor man skal have tjekket ens bil efter til syn.

Det er jo mest belejligt, at man benytter sig af en synshal, der ligger tæt på, hvor man bor eller arbejder, så man ikke skal rejse for langt for at komme hen til dér, hvor bilen kan blive synet.

Dog er det muligt, man har et godt forhold til en bestemt synshal i Aabenraa, hvorfor man gerne rejser det længere for at få synet ens bil, men det er klart, at der er mange mennesker, der foretrækker at vælge en synshal tæt på, hvor det er mest belejligt for dem.

Måske kan det også tænkes, at man oplever travlhed ved en anden synshal, hvor man plejer at få synet ens bil, hvorfor man er nødt til at køre det længere for at få ens bil til syn i Aabenraa – eller omvendt.

Køen kan være lang ved synshallen det andet sted, fordi flere har valgt samme dato at skulle have synet deres bil, men måske er der flere indgangspartier at få synet biler ved den bestemt synshal i Aabenraa, eller der kan forefindes flere af samme slags synshaller i byen, så man kan vælge og vrage lidt mere.

Som sagt foretrækker de fleste da ikke at skulle køre så langt, for måske er bilen netop blevet indkaldt til syn, fordi der er noget galt med den, og så er det ikke så smart at skulle køre mere i den end højst nødvendigt.

Eller det kan være, man lige får mulighed for at køre ned og få synet ens bil, mens der er frokostpause fra arbejdet, så man lige kan udnytte ens pause til at få det ordnet.

Så skal man dog også være ret sikker på, at bilen glider lige igennem, og der ikke er en lang kø, hvis man skal nå det i løbet af en pause.