Postkassemoduler: Derfor skal du vælge dem

01 august 2020
Cecilie Mortensen

Der er flere gode grund til, at du skal vælge at få speciallavede postkassemoduler, hvis du står for indkøb til andelsboliger, et etagebyggeri, ejerforening, boligforening eller lignende. Hvis ikke du kender til postkassemoduler, så finder du her en kort opsummering. 

Her finder du postkassemoduler

Postkassemoduler kan du næsten ikke undgå at se, når du kommer til boligområder, hvor der bor mange lige ved siden af hinanden. Det kunne f.eks. være i et etagebyggeri med en opgaven. Her er det selvfølgelig et must, at alle lejligheder har tilknyttet en postkasse.

Derfor er speciallavede postkassemoduler smarte

Det vil dog være utrolig upraktisk, hvis postkassefirmaet skulle installeree en postkasse ved hver dør. Det samme gælder også, når postbuddet skal omdele post. Derfor kan det også være utrolig smart, at der opsættes et postkasseanlæg udenfor eller i opgangen, hvor alle beboeres postkasser er samlet. 

Noget andet smart ved postmoduler er, at de kan tilpasses til det antal boliger, der er. Derfor skal du heller ikke ud i en løsning, som ikke passer til lige præcis den bolig, du ønsker hjælp til. 

En anden fordel ved speciallavede postkassemoduler er, at de kan installeres på flere måder. Man kan vælge at få dem til at hænge frit, så de sættes op på en væg og fylder en smule ud i rummet. Omvendt kan man også vælge at få dem indsat i væggen. Det kan selvfølgelig frigøre endnu mere plads – men det kræver selvfølgelig også, at der så er plads i væggen til, at de kan monteres der. 

For at finde frem til den løsning, som passer bedst til det boligprojekt, du står med, så kontakt gerne et firma, som leverer speciallavede postkassemoduler. På den måde kan du også høre meget mere omkring, hvilke muligheder der findes, og hvilke postkasser der kan vælges mellem. Du kan også starte med at læse mere her