Mad ud af huset – når festmaden skal være nem

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal der være selskab? Så kan du med fordel bestille mad ud af huset hos Kokken og Jomfruen.

Hvilken slags mad ud af huset kan jeg bestille hos Kokken og Jomfruen?

Kokken og Jomfruen er leveringsdygtig i rigtig mange forskellige former for catering. Igennem flere årtier har Kokken og Jomfruen leveret mad ud af huset til såvel private sammenkomster som til firmafester, receptioner og frokost ordninger.

Du kan bestille årets jule eller påske menu hos Kokken og Jomfruen og dermed selv slippe for at tilbringe mange timer i køkkenet op til den store dag.

Skal der holdes fest i familien, for eksempel bryllup, konfirmation, svendegilde, studentergilde eller lignende leverer Kokken og Jomfruen gerne alt hvad du skal bruge i forbindelse med bespisning af de mange gæster. Og du kan vælge imellem flere forskellige modeller når du bestiller mad ud af huset hos Kokken og Jomfruen.

Bestil en lækker fest menu hos Kokken og Jomfruen

Hvis du er til den traditionelle tre eller fem retters menu med forretter, hovedretter og dessert eller ost kan Kokken og Jomfruen hjælpe dig.

Kokken og Jomfruen kan levere festmad til såvel fadservering som kuvertvis servering. Og er din fest af den mere uformelle slags, eller foretrækker du at lade gæsterne selv vælge hvad og hvornår de har lyst til at spise, kan du vælge at opstille en buffet.

Buffet fra Kokken og Jomfruen – flere forskellige typer

Når du bestiller buffet ud af huset hos Kokken og Jomfruen kan du vælge en fast tilrettelagt buffet menu. Dette er den nemme løsning hvis du ønsker en på forhånd sammensat buffet som blot skal anrettes.

Du kan også vælge at bestille en buffet som du selv sammensætter ud fra et stort udvalg af små retter som for eksempel pindemadder, sliders, kanapeer, antipasti og tapas.

Du kan læse mere om Kokken og Jomfruens mad ud af huset, og bestille online via hjemmesiden kokken-jomfruen.dk