Lær om mulighederne med en gulvafslibning

28 januar 2021
Cecilie Mortensen

En gulvafslibning er en af de behandlinger, du ikke kan undgå at høre om, når det kommer til fornyelse af trægulve. Det er nemlig en rigtig smart og effektiv måde, gulvet kan behandles på, hvis det med tiden har fået mange ridser, hakker, plamager og generelt mærker. For at gøre dig helt skarp på, hvilke muligheder der er med en gulvafslibning, så læs med herunder. 

Dette er muligt med en gulvafslibning

Først og fremmest så er en gulvafslibning ideelt til gulvet, som viser tydelige tegn på slitage. Med en gulvafslibning er en gulvmand nemlig inde og slibe et par millimeter af gulvets overflade, så overfladen kommer til at stå nærmest så god som ny. 

Du skal være opmærksom på, at en gulvafslibning ikke er ideel, hvis dit trægulv har dybe hakker, eller hvis gulvet har været udsat for en vandskade. I disse tilfælde vil en gulvafhøvling skulle på banen, da denne behandling høvler en del mere af gulvets overflade. Det er dog en noget hårdere behandling for gulvet, og det er langt fra altid, at denne behandling er nødvendig at tage i brug. 

Hver gang der udføres en gulvafslibning, så vil gulvet efterfølgende skulle have en efterbehandling. Det er en måde, gulvet får et beskyttende lag på, så det nemmere kan modstå daglig brug. Det gode ved en efterbehandling er samtidig også, at det kan påvirke udseendet af dit gulv. 

Bliv klogere på gulvafslibning ved en gulvmand

Hvis du gerne vil klædes endnu bedre på, før du får lavet en gulvafslibning, så kontakt gerne et gulvfirma. Her kan du også få meget mere at vide om, hvorvidt dit gulv har bedst af en gulvafslibning, eller om det et nødvendigt med en gulvafhøvling. I samme omgang kan du også forhøre dig omkring priserne for arbejdet, og hvornår de kan starte arbejdet ved dig:https://xn--gulvafslibning-kbenhavn-0mc.dk/gulvafslibning-nordhavn/