Lad en scanningsklinik give dig tryghed i graviditeten

18 juli 2022
admin

editorial

Er du gravid, og vil du være helt sikker på at det lille barn har det godt? Så kan du med stor fordel aflægge Ultralydsklinikken for Gravide en visit.

Hvad er Ultralydsklinikken for Gravide?

Ultralydsklinikken for Gravide er en klinik, der tilbyder ultralydsscanninger og -undersøgelser til gravide kvinder. Klinikken kan tilbyde en nakkefoldsscanning, en dobbelttest og en misdannelsesscanning. Du kan få tilbudt genetisk test, som er helt risikofri, samt tvillingescanning og tryghedsscanning.

image

Klinikken tilbyder også forskellige former for fødselsforberedende behandling. Alle genetiske undersøgelser foregår via blodprøve, så der er ingen risiko for fosteret eller moderen. Og diverse ultralydsscanninger foregår ved hjælp af top moderne udstyr, som minimerer fosterets udsættelse for påvirkningen.

Hvis du vil være sikker på, at dit barn er sundt, kan du overveje genetisk testning på Ultralydsklinikken for gravide kvinder. Med mange forskellige typer scanninger og tests til rådighed kan du finde den rigtige for dig og dit barn. Og med alle test er helt risikofri, så der er ingen grund til at bekymre sig!

Hvad er genetisk testning?

Genetisk testning er en måde at fastslå, om nogen har en genmutation, der kan medføre, at de udvikle en genetisk sygdom. Denne form for test kan også bruges til at undersøge, om en person er i risiko for at videregive en genetisk sygdom til sine børn. Genetisk testning foretages normalt ved hjælp af en blodprøve fra moderens arm, og er dermed helt sikker for fosteret.

scanningsklinik

Hvad er en ultralydsscanning?

En ultralydsscanning er en medicinsk test, hvor man ved hjælp af lydbølger skaber et billede af kroppens indre. Ultralydsscanninger bruges til at diagnosticere mange forskellige tilstande, herunder mavesmerter, galdesten og nyresten. De kan også bruges til at kontrollere problemer under graviditeten, f.eks. barnets og moderkagens placering.

Ultralydsscanninger er sikre og anvender ikke ioniserende stråling (som f.eks. røntgenstråler). Det betyder, at de ikke vil skade dig eller dit barn. Læs mere om graviditetsscanning København på www.ultralydklinikken.dk