Hvordan er dine døres tilstand?

28 april 2022
Steffen Hansen

advertorial

Dine døre er en af de vigtigste dele af dit hus – de holder elementerne ude, giver privatliv og er med til at sikre dit hjem. Det er vigtigt at sørge for, at dine døre er i god stand, da beskadigede eller dårligt monterede døre kan lukke træk ind, tillade støv og snavs at trænge ind i dit hjem og gøre det lettere for ubudne gæster at bryde ind.

Ved at passe på dine døre kan du altså være med til at holde dit hjem rent, varmt og sikkert.

 

dør

 

Hvordan vedligeholder du dine døre?

Kontroller regelmæssigt rammen og hængslerne for at sikre, at de stadig sidder sikkert fast, og at der ikke er revner eller huller. Hvis du har en trædør, skal du kontrollere, om der er tegn på råd eller skader fra insekter. Hvis du finder problemer, skal du reparere dem med det samme da de kun vil blive værre med tiden.

Det er også vigtigt at rengøre dine døre regelmæssigt, især hvis de er udsat for vejrliget. En ophobning af snavs og skidt kan beskadige overfladen eller hængslerne og gøre dørene svære at åbne og lukke. Så giv dem en aftørring med en fugtig klud eller et mildt rengøringsmiddel med nogle få ugers mellemrum. 

Hvis du har glasdøre, skal du sørge for, at de er rene på begge sider, og at pakningerne er i god stand. Hvis du kan se huller eller revner, skal du få dem repareret eller udskiftet så hurtigt som muligt. Hertil er det bedst at hyre en professionel, som kan komme og tage sig at det, så du undgår fejl.

Ved at følge disse enkle tips kan du hjælpe med at holde dine døre i god stand og se bedst ud.

Hvis dine døre er blevet alt for beskadiget, bør du besøge klarwindows.co.uk og finde en ny dør.