Hjælp til begravelse i Struer – find den online

Er et af dine nære og kære familiemedlemmer afgået ved døden, og står du med hovedansvaret for såvel afvikling af dødsboet som for begravelsen eller bisættelsen? Så bør du søge professionel hjælp til alle disse praktiske opgaver, især hvis det er første gang du står i denne situation.

Ingen kan forberede sig på de følelser, som kommer op til overfladen når en elsket person går bort. Du vil højst sandsynligt blive ramt af en flodbølge af sorg og savn, og mest af alt have lyst til at krybe i skjul – eventuelt sammen med andre pårørende – indtil den er drevet over.

Men desværre forholder det sig sådan, at der inden for de første fjorten dage efter dødsfaldet skal arrangeres en bisættelse. Og er du hovedansvarlig for denne, er det en rigtig god idé at få en dygtig og erfaren bedemand – helst en fra lokal området – til hjælp.

Hvorfor skal jeg søge hjælp hos en bedemand?

Det at arrangere en begravelse er forbundet med utroligt mange små del opgaver, som du måske nok under mere normale omstændigheder ville kunne påtage dig, men som hurtigt kan komme til at virke ganske uoverkommelige når d står midt i sorgen over dødsfaldet. Her kan en bedemand være til stor hjælp.

Ud over kisteilæggelse umiddelbart efter dødsfladet samt klargøring og transport af af afdøde beskæftiger en bedemand sig med mange andre forskellige arbejdsområder. Du kan for eksempel lade bedemanden forestå al kontakt til præsten og til kirke kontoret i den kirke hvorfra begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Og bedemanden hjælper også gerne med at arrangere lokaler og catering til efterfølgende gravøl, frokost eller reception for begravelses følget.

Var den afdøde bosat i området omkring Lemvig eller Struer, kan du få hjælp til begravelse eller bisættelse hos Krabbes Bedemandsforretning. Du kan læse mere på https://www.krabbes.dk/