Forskønnende behandlinger på kosmetisk klinik i København

08 september 2020
Astrid Pedersen

Mange af os trænger ofte til et lille løft i ansigtet eller på kroppen. Måske går du rundt og ønsker bekymringsrynken mellem øjenbrynene langt væk, eller måske drømmer du om mere fylde i dine læber eller kindben. Og på den københavnske klinik Inviocare kan du gøre drømmen til virkelighed, og få alle ønsker til at gå i opfyldelse.

Hvilke behandlinger kan jeg få hos Inviocare?

Inviocare er en alsidig klinik med flere forskellige speciale områder. Generelt tilbyder Inviocare alle de gængse ikke kirurgiske skønheds behandlinger på markedet, her under behandlinger med Botox, Juvéderm filler behandlinger, CoolTech fedtfrysninger, Belkyra dobbelthage behandling, permanent hårfjerning, diverse former for laser behandling, ikke invasiv fjernelse af ar og strækmærker, sved behandling med Botox, ZO Peeling, Skinboosters og Profhilo behandlinger.

Du vil hos Inviocare altid kunne finde en behandling som matcher dine drømme, uanset om disse går på en smuk og glat hud, et ikke kirurgisk ansigtsløft, eller fjernelse af deller, dansehåndtag, ridebukselår eller mormor arme.

Hvorfor skal jeg vælge Inviocare til kosmetiske behandlinger?

Du vil altid kunne få en gratis og uforpligtende konsultation hos Inviocare hvor en dygtig og erfaren behandler vil kunne hjælpe med at vurdere dine behov for behandling i forhold til dine individuelle mål og ønsker. Hos Inviocare bruges udelukkende state of the art udstyr som er godkendt i forhold til såvel sikkerhed som kvalitet. Inviocare er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed uden anmærkninger, hvilket er din garanti for et sundheds fagligt niveau i den absolut top klasse.

Det dedikerede team af behandlere holdes løbende up to date med de seneste behandlings metoder og teknikker samt anvendelse af udstyret i klinikken. Du er med andre ord i trygge og professionelle hænder når du vælger Inviocare som kosmetisk klinik i København.

Du kan booke tid til en konsultation via hjemmesiden https://inviocare.com/