Find håndkøbsmedicin og receptmedicin på dit lokale apotek

29 juli 2021
Astrid Pedersen

Har du nogen sinde spekuleret over fordelene ved at handle på apoteket? Hvis ikke kan du læse med her.

Hvordan kan jeg bruge mit lokale apotek?

Et apotek fungerer som udleveringsted for receptpligtig medicin. Det betyder at du kan hente den medicin din læge har ordineret på dit lokale apotek. Men du kan faktisk bruge dit apotek på mange andre måder.

Et apotek kan blandt andet forsyne dig med diverse håndkøbsmedicin, for eksempel til smertelindring eller akut behandling af allergi. På apoteket finder du de bedste produkter til personlig hygiejne, sårpleje (for eksempel plastre, gaze og forbindsstoffer) og pleje af baby.

Når du køber sådanne produkter på apoteket er du sikker på at du for kvalitet for pengene. Det samme gælder for vitaminer, mineraler og øvrige kosttilskud som du kan finde på apoteket. Og er du i tvivl er der altid en farmaceut eller en farmakonom til at rådgive og vejlede.

Hvor kan jeg finde apoteker i Randers?

Hvis du leder efter et sted hvor du kan købe håndkøbsmedicin og apotekervarer samt afhente din receptpligtige medicin i Randers kan du med fordel besøge et af apotekerne tilknyttet Randers Jernbane Apotek.

Randers Jernbane Apotek er hovedapoteket i Randers og er med sin centrale placering på Vestertorv nemt at komme til uanset om du er i bil, på cykel, til fods eller med de offentlige transportmidler.

Foruden denne lokation finder du Apoteket Thors Bakke i Randers Sundhedscenter i Biograf gade og Langå Apotek i Randers forstaden Langå. Disse to apoteker hører under Randers Jernbane Apotek og betjenes af samme personale.

Der ud over kan du på Glarbjergvej i den nordøstlige del af Randers finde et apoteksudsalg som får daglige forsyninger fra Apoteket Thors Bakke. For eksempel kan du afhente din læge ordinerede medicin på Apoteksudsalget Glarbjergvej om eftermiddagen hvis du indleverer din recept om formiddagen.

Find apoteker i Randers på randersjernbane.apotekeren.dk