Find de effektive og holdbare Bosch varmepumper online

07 oktober 2020
Astrid Pedersen

Skal din boligs profil være grønnere og mere klimavenlig? Så bør du skifte dine nuværende varmekilder ud med en varmepumpe.

Hvilken slags varmepumpe skal jeg vælge?

Opvarmer du din bolig ved hjælp af vand varmet op af en olie, pille eller gas fyr er det en luft til vand varmepumpe du skal vælge. I hvert fald hvis du sætter pris på vandvarme, og på både at få opvarmet brugsvand og cirkulations vand. En luft til vand varmepumpe kan nemlig snildt erstatte et fyr, og levere nøjagtig samme – hvis ikke bedre – effekt. En luft til vand varmepumpe udnytter den tilførte energi op til fem gange mere effektivt end et gammelt fyr. Dette betyder et mindre CO2 aftryk – og en lavere varmeregning til dig.

Hvor kan jeg købe Bosch varmepumper i Nordsjælland?

Leder du efter en energi effektiv og drift sikker luft til vand varmepumpe fra Bosch, kan du med fordel kontakte Dansk Varme ApS. Dansk Varme ApS leverer Bosch varmepumper i hele hovedstads området og det meste af Sjælland, her under Nordsjælland.

Når du vælger at købe din Bosch luft til vand varmepumpe hos Dansk Varme ApS får du den bedste service og hjælp til montering og installering. Dansk Varme ApS er med dig hele vejen – fra udvælgelse af den rette varmepumpe, som passer perfekt til husets størrelse og til husstandens behov, til endelig installering og introduktion til anvendelsen af din nye varmepumpe.

Dansk Varme ApS er også gerne behjælpelige i forbindelse med ansøgning om – og indhentning af – offentligt energi tilskud til anskaffelse og opsætning af luft til vand varmepumpe, lige som Dansk Varme ApS som Bosch Climate partner yder fem års fuld garanti på din nye Bosch varmepumpe.

Du kan finde din nye luft til vand varmepumpe fra Bosch og kontakte Dansk Varme ApS via hjemmesiden danskvarme.dk