Find billige terrassedøre i top kvalitet

27 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du ved at anlægge en terrasse eller opføre en altan? Så bør du indtænke døren helt fra begyndelsen.

Hvilken slags terrassedør skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge døre til din nye altan eller terrasse, er det altid en god idé at tage udgangspunkt i de døre og vinduer der allerede sidder i huset. Du bør vælge en terrassedør som i design, farve og stil matcher de eksisterende vinduer og døre, og dermed skaber en rød tråd i indretningen.

En terrassedør er at betragte som en yderdør. Det betyder at den skal kunne tåle en del mere end de indvendige døre i dit hus eller i din lejlighed. Din terrassedør skal ikke alene være mere solid end disse døre.

image

Den skal også være tilstrækkeligt isoleret, således at du undgår varmetab fra boligen samt kolde trækvinde i løbet af vinter halvåret. Du bør således vælge en terrassedør i slidstærke materialer, og med isolerende glas i ruderne.

Hvornår skal jeg vælge en dobbelt terrassedør?

Hvis du har pladsen til det, og hvis din altan eller terrasse er bred nok, giver det en verden af mening at vælge en dobbeltfaget altandør eller terrassedør. På den måde kan du nemlig få ekstra og særligt meget ud af pladsen, og samtidig lukke endnu mere lys og luft ind i din bolig.

Om sommeren kan du invitere udelivet inden for, med alt hvad dette indebærer af lyde, dufte og lys. Du kan smække dine dobbelte terrassedøre op på vid gab og lade brisen bære sommeren gennem dine stuer og værelser. Og om vinteren kan du få ekstra udbytte af det sparsomme lys, da lys indfaldet i sagens natur fordobles med en dobbelt altandør eller terrassedør.

Hos Klarvinduer kan du altid finde et skarpt udvalg af gode og billige terrassedøre. Klik ind og se dem alle på Klarvinduer.dk.