Få den bedste hjælp til din bil på dit lokale autoværksted

14 april 2020
Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til din bil på dit lokale autoværksted

Som bil ejer er det en rigtig god idé at have en fast kontakt til et godt autoværksted. Hos dit autoværksted kan du få udført såvel service af din bil som reparation af alt fra småskader og buler til total skader og udskiftning af dele på bilen.

Du kan på de fleste autoværksteder få tilbud om en service aftale, som indebærer service tjek og eftersyn, påfyldning af diverse væsker, måling af bremser og styretøj og måske endda opbevaring af sommer og vinterdæk inklusive skift af disse hvert halve år.

Med et autoværksted ved hånden kan du altid være tryg ved at kunne aflevere din bil til dygtige og kometente mekanikere, som kender bilen og passer godt på den. Og har du et godt forhold til dit lokale autoværksted, kan du få de bedste tilbud på såvel reparation og udskiftning af reservedele som på de regelmæssige service eftersyn.

Hvor finder jeg det bedste autoværksted i Aalborg?

Er du og din bil bosat i det nordjyske, nærmere betegnet Aalborg eller omegn, hedder dit lokale autoværksted Farvergårdens Autoservice ApS. Hos Farvergårdens Autoservice ApS kan du få alle standard ydelserne som traditionelt hører til et autoværksted – og mere til.

Farvergårdens Autoservice ApS tilbyder såvel service eftersyn og reparation af alle biler uanset type, fabrikant, model eller årgang. Er du besiddelse af en bil af nyere dato, kan du glæde dig over at Farvergårdens Autoservice ApS som AutoMester værksted er autoriseret til at stemple i bilens service bog. Dette forlænger nybils garantien på din bil, og modvirker det store værdi tab på denne.

Også ældre biler kan have nytte af de grundige og effektive service eftersyn hos Farvergårdens Autoservice ApS, hvor bilens køre egenskaber og sikkerhed gennemgås fra a til z.

Du kan læse mere, og bestille tid til et service tjek, på hjemmesiden farvergaardensauto.dk