Der skal både være til hus og have

09 december 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du har sikkert besøgt nogle mennesker, hvor du har bemærket, at de har tilpasset sige mageligt lige dér, hvor de bruger mest tid i hjemmet, og resten virker til henkastet indrettet, og der kunne måske godt blive trængt til at svunget en opvredet klud.

Og så går det helt galt for dig, når du kigger ud i haven.

Den er en blanding mellem en losseplads og en masse halve projekter, der aldrig er blevet til noget.

Men der er så også dem, som der tydeligt har et rent og flot hjem, men hvor haven bare er kedelig, for den består ikke af andet end en have og hække til at afgrænse den, og så slår man den, når det bliver nødvendigt.

Og så har vi endelig dem, der bruger så meget tid i haven, at de glemmer, at der også skal gøres noget ved det indvendige.

Man skal huske at fordele tiden ligeligt mellem det udendørs og det indendørs.

image

Brug tiden både i huset og i haven

Selvfølgelig vil der være forskel på årstiderne, og hvornår man kan bruge mest tid de forskellige steder, for hvis man en sommer, hvor det skifter meget mellem varme og regnvejr, så skal man nok regne med, at græsset kommer til at vokse meget, så man virkelig får brug for en Makita græstrimmer at benytte derude tit.

Om sommeren vil man generelt nok bruge megen tid i haven, og hvis man ikke lige ved, hvad man skal lave derude, så kan man jo begynde på et haveprojekt.

I de kolde måneder er man så ret så meget tvunget til at blive indendørs, at det er hér, at man kan bruge tiden på at istandsætte hjemmet og komme alle de halve projekter i hus, som man ellers aldrig får gjort noget ved.

Der skal være tid til både at være inde og ude.