Bevar din feriekulør med selvbruner

17 august 2020
Astrid Pedersen

I et land som Danmark, hvor op imod to tredjedele af året ikke byder på de vilde muligheder for solbadning og der af følgende gylden kulør, er selvbruneren en oplagt mulighed for at opnå en sådan.

Du behøver slet ikke at gå i farligt solarium, bruge formuer på at rejse sydpå eller tilbringe flere timer hos din lokale spray tan klinik for at opnå det eftertragtede solkyssede look. Du kan blot anskaffe dig en god selvbruner og dermed bevare sommerens kulør – eller selv skabe den, hvis du hører til typen som nødigt solbader.

Hvorfor skal jeg bruge selvbruner?

Måske forbinder du mestendels begrebet selvbruner med en kikset og kunstigt udseende teint, orangefarvede håndflader og grimme pletter på dit tøj – for slet ikke at tale om den vamle, sødlige lugt. Men her skal du huske at selvbruner slet ikke er som det var en gang.

Nu om stunder er udvalget af selvbrunere i høj kvalitet langt større, og selvbrunere har virkelig udviklet sig. Du kan få selvbruner i creme, mousse eller lotion form, eller du kan vælge en model som skal sprayes på huden.

Fælles for alle de nye former for selvbruner er at de er lette at arbejde med og giver et smukt og ensartet resultat inden for ganske kort tid. Du skal altså ikke stå i bar figur i hele og halve timer og vente på at din selvbruner tørrer så at du – måske – kan iføre dig tøj uden at din selvbruner smitter af. Såfremt du husker at eksfoliere din hud grundigt og tilføre den en vis mængde fugt forud for påføring af selvbruner vil resultatet stort set altid blive en lækker og solkysset teint.

Hvis du leder efter den helt rigtige selvbruner kan du finde disse i stort udvalg i den online shop på sephora.dk