Begynd ikke selv at tyde på din røntgenundersøgelse

26 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Begynd ikke selv at tyde på din røntgenundersøgelse

Du kender de typer, der er godt bedrevidende og mener, at de altid ligger inde med det rigtige svar.

Faktisk kan de ikke dy sig for at “overrumple” dig i en opfattelse af verdensbeskaffenhed på et emne. Det er faktisk lige meget, hvilket emne du bringer for dagen, for de vil altid have noget mere præcis viden at byde ind med, synes de.

Også selvom du ved, at de tager fejl, men du magter ikke at tage diskussion.

Måske er det sådan en type, du er kommet til bords med, hvor du fortæller vedkommende til middagen, fordi I alligevel skal få tiden til at gå med at snakke om noget, når I skal spise sammen, og det er almindelig høflighed at snakke sammen, at du har fået foretaget en røntgenundersøgelse her: https://www.noerrevold.dk/

Du beretter om processen, hvordan det gik, hvorfor du skulle have foretaget den undersøgelse, og hvad det næste skridt i den forbindelse er.

Så kan du næsten være sikker på som “Amen” i kirken og skatterne, at de mener, at dette firma tager fejl i deres betragtninger og der resultater, som de har meldt tilbage til dig, og deres næste skridt er faktisk helt hen i hampen, for din bordherre kendte en ven, som var røntgenlæge og så videre.

Problemet er så bare, at en lille nag af nervøsitet har bundfældet sig hos dig, og du fortryder lidt, at I kom ind på dette emne, som ellers bare skulle være tidsfordriv og få tiden til at gå, men det handler trods alt om dit helbred.

Kunne vedkommende her have lidt ret?

Her skal du stole på, at det givne firma ved bedst. Det er altid i orden at stille spørgsmål, men at betvivle fremgangsmetoderne, fordi man hørte en person til en middag, der ingen baggrund i den viden reelt har, komme med sin tvivl, skal aldrig være nok til at ryste dig i din grundvold.