Alternativ allergi behandling med alfa kinesiologi

16 marts 2020
Astrid Pedersen
Alternativ allergi behandling med alfa kinesiologi

Kæmper du med allergi – enten kronisk eller sæson betinget? Så kan du eventuelt prøve en alternativ behandling som for eksempel alfa kinesiologi.

Hvad er alfa kinesiologi?

Alfa kinesiologi er en særlig form for kinesiologi, som er udviklet af stress konsulent ole Larsen med det formål at finde en alternativ metode hvormed blandt andet fobier og angst kan behandles. Ved alfa kinesiologi arbejdes der med hjernen mens denne er i alfa tilstand. Alfa tilstanden svarer til REM søvn – altså det søvn stadie, som ligger umiddelbart den helt dybe søvn.

Ved hjælp af en speciel teknik bringes alfa kinesiologi klienten til REM stadiet. Herved etableres en hurtig og direkte adgang til det underbevidste sind – lidt lige som når en hypnose klient er i trance. Når terapeuten har direkte adgang til underbevidsteheden, vil han eller hun kunne arbejde målrettet med de traumer, som er årsag til fobier, stress eller angst.

Der kan også være tale om andre ubalancer som forårsager allergi. Faktisk har alfa kinesiologi vist sig umådeligt effektivt i forbindelse med allergibehandling. Alfa kinesiologi anvendes ofte i kombination med andre former for alternativ behandling som for eksempel zoneterapi, akupunktur eller kranio-sakral terapi. Du vil som allergi patient opleve en forstærkning af effekten af disse behandlinger, hvis du samtidig supplerer med en alfa kinesiologi behandling.

Hvor kan jeg få alfa kinesiologi allergi behandling i Skælskør?

Hvis du gerne vil prøve alfa kinesiologi som et led i din behandling mod allergi, kan du med fordel kontakte Klinik Dam. Hos Klinik Dam kan du få tilbudt alfa kinesiologi behandling, såvel som enkelt stående behandlinger eller som forløb. Du kan også vælge udelukkende at blive behandlet med alfa kinesiologi, eller du kan vælge at lade alfa kinesiologi være en del af en kombinations behandling.

Du kan læse mere, kontakte Klinik Dam eller bestille tid til din første behandling på klinikdam.dk